Hete E.care-zomer met 8 nieuwe ED-klanten

De zomer van 2016 bracht meer dan mooi weer. Maar liefst 8 spoedgevallendiensten maakten deze zomer de strategische keuze om E.care ED in te zetten ter ondersteuning van hun afdeling.

In België koos het Heilig Hartziekenhuis Mol voor E.care ED.

In Duitsland gaat het om:

  • Kreisklininium Altötting
  • Kinderrettungsstelle Charité Berlin
  • Klinikum Landkreis Erding
  • Klinikum Herford
  • Ortenau Klinikum Offenburg
  • Krankenhaus St. Josef Schweinfurt

Allemaal van harte welkom in onze E.care Community !

Persbericht: Soepele integratie van Imprivata OneSign met E.care ED

Den Haag, 18 februari 2016 - Imprivata, toonaangevend leverancier van oplossingen voor authenticatie- en toegangsbeheer en E.care, best-of-breed ziekenhuissoftware voor de spoedeisende hulp en operatiekamer, kondigen aan dat vanaf de onlangs vrijgegeven versie 3.0.5 van E.care ED, naadloze integratie met Imprivata OneSign is gerealiseerd. “Hiermee geven we een antwoord op de vraag naar een gebruiksvriendelijke samensmelting van onze functionaliteit en een degelijke single sign on-oplossing die bij veel klanten leeft,” zegt Kris Dens, Managing Director bij E.care.

AZ St.-Rembert Torhout vervolledigt vernieuwde spoedafdeling met E.care ED

De spoedafdeling van AZ St.-Rembert ziet er na de recente vernieuwingen prachtig uit. Op de conceptuele inrichting, waarbij het hele team betrokken werd, mag hoofdverpleegkundige Wim Van Belle terecht trots zijn. 

Ook voor de keuze van een ondersteunende software ging men niet over één nacht ijs. Drie softwareapplicaties werden onder de loupe genomen en verschillende referentieziekenhuizen werden bezocht. De aanbeveling ging naar het directiecomité waar de aankoopprocedure verder gevoerd werd.

Wim Van Belle: “Ik ben zo blij dat onze keuze voor E.care ED daadwerkelijk in een aankoop ervan resulteerde. Functioneel ben ikzelf, maar ook de teamleden die betrokken werden, overtuigd dat E.care de beste keuze is. De ervaring van het E.care-team, de rijpheid van de software, de tevreden en begeesterde referenties en de mogelijkheid om vlot met andere systemen (zoals onze Dräger-monitoren) te koppelen, maken het verschil.”

De behoefteanalyse is al achter de rug. In januari wordt E.care ED in productie genomen.

Welkom in onze E.care-community.

Klinikum Barnim Eberswalde

De wegen van Dr. T. Schöpke en E.care kruisten elkaar al vaker. Zijn financiële en organisatorische expertise en zijn inzet binnen DGINA en EusEM zijn daar niet vreemd aan. We zijn dan ook bijzonder tevreden dat Dr. Schöpke voor zijn nieuwe dienst spoedgevallen in Eberswalde voor E.care ED als ondersteunende software kiest. Vanaf 1 januari hoopt hij met E.care de juiste informatie te verzamelen om op gefundeerde wijze de afdeling te kunnen sturen.

Welkom in de E.care – community!

Gesundheit Nord Bremen kiest 4x E.care

Na een uitvoerige aanbestedingsprocedure en dito vergelijk van systemen, kiest GeNo Bremen voor E.care ED en dit voor de 4 sites. De implementatie is reeds gestart: deze week werden de huidige workflows en functionele verbeteringswensen geanalyseerd. Ook de bepaling van de IT-infrastructuur, de definitie van gewenste koppelingen en de prioritisering ervan werd samen met de IT-collega’s van GeNo Bremen vastgelegd.
Hartelijk welkom in de E.care-Community.

Twee nieuwe klanten tijdens DGINA 2015

Tijdens DGINA 2015 maakten twee ziekenhuizen bekend dat ze voor E.care ED kiezen: WKK Heide en Leopoldina Schweinfurt.
Dr. Fleischmann uit WKK Heide kent E.care van de periode als chefartzt in Klinikum Salzgitter en weet dus uit ervaring hoe E.care ED een meerwaarde zal betekenen voor de sturing, de ondersteuning en de kwalitatieve documentatie van het zorgproces.
Dr. Zelihic evalueerde gedurende zijn internationale loopbaan verschillende IT-systemen en gaf zijn voorkeur aanE.care als partner om zijn nieuwe dienst spoedgevallen IT-gewijs te ondersteunen. Beide implementaties starten nog in 2015.
Hartelijk welkom in de E.care-Community.

DGINA 2015: hartverwarmend

Het DGINA-congres dat vorige week in het Rhein Energie Station van Köln georganiseerd werd, was voor E.care weerom een hartverwarmend gebeuren. De bestaande klanten die een sneak preview waardeerden van versie 3.1 die weldra gereleaset wordt, geïnteresseerden die de functionele rijpheid van E.care bevestigden en al droomden over de verbeteringen die E.care op hun Notaufnahme kan brengen, het symposium waarop verschillende klanten getuigden over wat E.care voor hen betekende (er was zoveel volk dat de concurrentie, die ons symposium altijd met interesse bijwoont, achteraan recht moest staan:)), de slotparty...
Het geeft ons veel energie om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Tot in Wenen!