Getuigenis uit Schweinfurt

Mijn ervaringen met E.care:

De beslissing voor E.care ED werd binnen ons ziekenhuis in consensus genomen (directie, artsen en verpleegkundigen van de dienst spoedgevallen). We hadden ons laten informeren tijdens een presentatie en we evalueerden ook een concurrerend product. Ons werd duidelijk dat E.care ED: 

  • Een zeer goed overzicht over de afdeling biedt
  • Elke stap in de workflow van de dienst spoedgevallen zeer duidelijk afbeeldt 
  • Zeer intuïtief is (en dus gemakkelijk aan te leren)
  • Een open systeem is (aanpassingen op maat van onze afdeling zijn heel eenvoudig mogelijk) 
  • Door een zeer gemotiveerd en dynamisch team ontwikkeld en gesupporteerd wordt. 
  • Al in talrijke Duitstalige spoedgevallen gebruikt zijn meerwaarde bewijst. 
  • In het kader van de E.care Community veel mogelijkheden tot uitwisseling met andere collega’s biedt 

In het algemeen gaf E.care ons het gevoel echt begaan te zijn met ons project en onze patiënten en niet enkel erop uit te zijn ons een product te verkopen.

De implementatie verliep voor ons verrassend probleemloos. Het overleg met IT ging vlot en alle overeengekomen doelstellingen werden tijdig behaald. Bij vragen konden we gemakkelijk iemand telefonisch bereiken die over de nodige competenties beschikte om elk probleem op te lossen. De zin “dat gaat niet” hebben we tijdens deze implementatie niet één maal gehoord; er werd altijd geprobeerd om de applicatie aan onze behoeften aan te passen (wat ook altijd lukte).

Na de opleiding die door E.care gegeven wird, waren onze medewerkers zelf in staat om zelfstandig de software volgens onze wensen in te richten.

Kort voor de werkelijke start met E.care ED, verliet één van de best geschoolde medewerkers onze afdeling. E.care stond ons bij met raad en daad en maakte zo een vlot begin mogelijk.  

E.care ED is echt een heel leuk product dat een antwoord geeft op de dagelijkse vragen van een spoedgevallendienst. Van bij het begin hadden we een heel goed gevoel bij de firma E.care, en dat gevoel werd meer dan bewaarheid.

Als leidinggevende van de spoedgevallendienst van het Leopoldina Krankenhaus kan ik E.care aan elke collega zonder meer aanbevelen. Naast de knappe software koopt men vooral ook de ondersteuning van een leuk, sturend en meedenkend team dat een ongecompliceerde implementatie garandeert. 

Met vriendelijke groeten,

Edin
Dr. med. Edin Zelihic
Leiter Zentrale Notaufnahme

Leopoldina-Krankenhaus der Stadt Schweinfurt GmbH
Gustav-Adolf-Str. 8
97422 Schweinfurt

Tel.       09721 720-6603
Fax:      09721 720-3333

Mail:      ezelihic@leopoldina.de