ArchiveTool: archivering achter de schermen houdt uw database slank.

Het aantal klanten dat E.care al meer dan 5 of zelfs 10 jaar gebruikt, groeit. Zelfs al zien de gebruikers van onze software geen verschil in de snelheid waarmee ze kunnen werken, de groei van hun database is een realiteit en baart de medewerkers van IT wel een zorgen. Het nemen van een backup duurt immers steeds langer en de database-files worden stilaan onhandelbaar.

Daarom brengt E.care nu de ArchiveTool op de markt. Het gaat om een console-applicatie die in de achtergrond een aantal tabellen archiveert en ook de gemaakte documenten van oudere dossiers omzet naar gearchiveerde pdf’s. Voor de gebruiker verandert er niets: alle dossiers en alle documenten blijven ondervraagbaar vanuit de applicatie. Maar de database blijft slank en zo stellen we ook de IT-medewerkers tevreden.

Meer info: info@ecare.be