AZ St.-Rembert Torhout vervolledigt vernieuwde spoedafdeling met E.care ED

De spoedafdeling van AZ St.-Rembert ziet er na de recente vernieuwingen prachtig uit. Op de conceptuele inrichting, waarbij het hele team betrokken werd, mag hoofdverpleegkundige Wim Van Belle terecht trots zijn. 

Ook voor de keuze van een ondersteunende software ging men niet over één nacht ijs. Drie softwareapplicaties werden onder de loupe genomen en verschillende referentieziekenhuizen werden bezocht. De aanbeveling ging naar het directiecomité waar de aankoopprocedure verder gevoerd werd.

Wim Van Belle: “Ik ben zo blij dat onze keuze voor E.care ED daadwerkelijk in een aankoop ervan resulteerde. Functioneel ben ikzelf, maar ook de teamleden die betrokken werden, overtuigd dat E.care de beste keuze is. De ervaring van het E.care-team, de rijpheid van de software, de tevreden en begeesterde referenties en de mogelijkheid om vlot met andere systemen (zoals onze Dräger-monitoren) te koppelen, maken het verschil.”

De behoefteanalyse is al achter de rug. In januari wordt E.care ED in productie genomen.

Welkom in onze E.care-community.