Jaaroverzicht

763.jpg

December, weer een jaar loopt bijna ten einde.  Een moment van bezinning.

Zoals vele voorgaande jaren, is 2017 voor ons weer een bewogen jaar geweest. Graag kijken we kort terug op de veranderingen en gebeurtenissen tijdens het afgelopen jaar.

Events

Ook in 2017 mochten we weer onze E.care Community Days houden, en wel in Mechelen. Ook nu werd weer bevestigd dat er een groeiende behoefte is vanuit onze klanten om ervaringen, best practices en ideeën met elkaar te delen om zo zowel samen als individueel steeds sterker te kunnen staan in de turbulente omgeving van de spoedafdeling.

Het afgelopen jaar hadden we de mogelijkheid om zowel klanten als geïnteresseerden te mogen begroeten tijdens beurzen en congressen. Naast conhIT, waren we te vinden op EUSEM, het vakcongres “Die Zentrale Notaufnahme” in het ongevallenziekenhuis in Berlijn en natuurlijk DGINA.

Het is altijd fijn om open en constructief over ons product spreken te kunnen. Het is nog fijner als we daarvoor door onze klanten ondersteund worden. We willen nogmaals de gastsprekers bedanken die tijdens ons Lunchsymposium van DGINA gesproken hebben!

Dit jaar mochten we voor het eerste maal deelnemen aan het vakcongres “Die Zentrale Notaufnahme” in Berlijn. Tijdens dit congres werd de focus gelegd op het uitwisselen van best practices in verschillende domeinen: Nieuwbouw en verbouwingen, procesoptimalisatie, wettelijke verplichtingen, ... Het was hartverwarmend om getuige te mogen zijn van de positieve referenties die onze klanten ongevraagd hebben gegeven tijdens hun voordrachten. Het geeft een enorme boost om ons te blijven verbeteren om ook in de toekomst tevreden klanten te hebben.

Nieuwe klanten

Ook dit jaar mogen we dankbaar en met trots meedelen dat we vele nieuwe klanten mochten verwelkomen. Onderstaand een selectie:

·       Klinikum Stuttgart – Bad Cannstatt

·       Sankt Vincenz Krankenhaus – Paderborn

·       Alfried Krupp Krankenhaus – Essen

·       Kreiskliniken Unterallgäu – Mindelheim

·       Evangelische Kliniken Gelsenkirchen

·       Städtische Kliniken Braunschweig

·       Jessa Ziekenhuizen Campus Virga Jesse – Hasselt

·       AZ Monica – Deurne

·       Maria Ziekenhuis – Overpelt

·       Heilig Hart Ziekenhuis – Lier

·       ....

Nieuwe ontwikkelingen

Elk jaar wordt er hard gewerkt aan nieuwe versies en modules. We willen onze klanten hartelijk bedanken voor de altijd open en constructieve feedback die we mogen ontvangen.

Onze nieuwste versie E.care ED 4.1 wordt momenteel succesvol geïmplementeerd. Daarnaast hebben we de revolutionaire module myEcare gelanceerd.

Meer informatie over deze en/of een van onze andere modules is te verkrijgen via: support@ecare.be

Teamuitbreiding

Met als doel te kunnen blijven groeien en om ons team te versterken, hebben we dit jaar maar liefst twee nieuwe medewerkers aangeworven. Greg en Sabine, hartelijk welkom!

Krachtenbundeling

We zijn blij en trots u te melden dat E.care bvba samen met Meona GmbH is toegetreden tot een consortium: een krachtenbundeling die tot stand kwam na een maandenlange, boeiende denkoefening.

We leerden elkaar kennen als gelijkgezind en complementair.

Gelijkgezind omdat we beide vertrekken vanuit een best-of-breed concept waarbij openheid, connectiviteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan. We delen een gelijklopende visie op IT-toepassingen in ziekenhuisomgevingen en we streven beide naar een combinatie tussen professionaliteit en realiteitszin, dicht bij de behoefte van de eindgebruiker.

Complementair omdat onze oplossingen naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken in een mogelijke totaaloplossing, maar altijd met respect voor de keuzes die door een ziekenhuis al werden gemaakt.

De keuze voor deze constructie werd ook gemaakt vanuit een zorg voor continuïteit. Wat u van ons kent, mag u blijven verwachten. Maar samen met Meona zijn we ervan overtuigd de uitdagingen die de toekomst biedt, nog beter aan te gaan.

Woord van dank

Graag willen we onze klanten en partners bedanken voor de positieve samenwerking van het afgelopen jaar. Zonder u zouden we niet jaar na jaar zo’n gezonde groei kunnen verwerkelijken.

 

We kijken ernaar uit om ook in 2018 er gezamenlijk voor te zorgen, dat het leven op de spoedafdeling vergemakkelijkt wordt. Ons team staat ook in het komende jaar graag voor u klaar!

 

We wensen fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

Team E.care